TransWorld Express, uw gedegen transportpartner


Ruim 30 jaar geleden is Trans World Express opgericht door Dennis Verwei en in die tijd heeft het bedrijf een begrip weten te vormen in Zwanenburg en omstreken. Vandaag de dag is TWE uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor alle transporten. Of dit nu over land of door de lucht is. Dedicated transport, dat is onze specialiteit. Daarnaast doen we aan actieve outsourcing van onze chauffeurs bij onze partners, waaronder PostNL.


Een solide bedrijf, enthousiaste chauffeurs, gedegen kennis van zaken en vooral hard werken is waar het allemaal om draait. Of het nu gaat om een envelop naar Amsterdam-Centrum, een pakket naar Düsseldorf of meerdere pallets naar Madrid, wij verzorgen het voor u. Wij zijn van mening dat elk product een specifieke behandeling verdient. Voor ons is kwaliteit een sleutelwoord en kwantiteit nooit een probleem. Met andere woorden: kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons voorop.

Wij hebben een uitgebreid wagenpark tot onze beschikking om uw transporten uit te voeren. Ons wagenpark bestaat uit combo's, bestelbussen, boxwagens, bakwagens en trekker-oplegger combinaties.